fbpx

Yazıcı Fotokopi Kiralama Hizmeti

fotokopi yazıcı kiralama hizmeti

Teknoloji çağıyla birlikte hayatımıza çeşit çeşit teknolojik yardımcı dahil oldu. Haliyle teknolojik ürünlerin hayatımıza girmesiyle, onlarla ilgili aklınıza gelebilecek her türlü hizmet de gelişim gösterdi. Öyle ki yazıcı kiralama, yazıcı tamiritoner dolumu, laptop tamiri bu hizmetlerden ve gereksinimlerden en fazla talep edilenleri arasında yer almaktadır.

Firmamız KRY Bilgi Teknolojileri de sizler için profesyonel bir şekilde bilişim ve teknoloji alanında tatmin olacağınız hizmeti sunmaktadır. Bu hızlı teknolojik gelişime firmamızla uyum sağlayabilirsiniz.

yazici-fotokopi-kiralama-hakkinda

Bilişim ve teknoloji alanında firmamız sizler için birçok alanda hizmet vermektedir. Yazıcı fotokopi kiralama bilişim ve teknoloji alanında sizler için sunduğumuz profesyonel hizmetlerden yalnızca biri. Ofis yaşamının ayrılmaz parçası olan yazıcı ve fotokopi gibi baskı makinelerine en uygun şartlarda sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. İhtiyacınıza uygun şekilde yazıcı kiralama hizmetinden cüzi ücretlerle yararlanabilirsiniz.

Yazıcı Kiralama Hizmeti

Ofisinizin baskı maliyetini düşürmek sandığınızdan daha kolay. Ofisler birçoğumuz için günün büyük bölümünü geçirdiğimiz yerler. Burada metinlerle, kağıtlarla boğuşmak da kaçınılmaz. Ama sizi yormayacak ve yarı yola bırakmayacak baskı cihazlarıyla işinizi kolaylaştırmanız mümkün. Yazıcı fotokopi kiralama hizmetimizle tüm baskı maliyetinizi %30 oranında azaltmış olacaksınız.

yazici-fotokopi-kiralama-icin-yapilmasi-gerekenler-

Yazıcı Fotokopi Kiralamak İçin Yapmanız Gerekenler

Sizi baskı işlemlerinizin yorucu sürecinden kurtaracak ve maliyetinizi düşürecek hizmete ulaşmak çok kolay. KRY Bilgi Teknolojileri olarak size asla pişman olmayacağınız hizmeti sunuyoruz.

Teknolojik ürünleri satın alacağımız veya kiralayacağımız zaman doğru tercih yapmak isteriz. Sizi pişman etmeyecek bir kiralama hizmeti için takip etmeniz gereken bazı adımlar var. Bu adımları sizin için listeledik.

yazici-fotokopi-kiralama-ihtiyac-belirleme

1. İhtiyacınızı Belirleyin

Kiralama hizmeti almadan önce neye ihtiyacınız olduğunu belirleyerek hareket etmeniz yararınıza olacaktır. Bir baskı makinesinde ne gibi özelliklere ihtiyacınız var? Örneğin baskılarınızın kimi zaman renkli olmasını tercih ediyorsanız, renkli kartuş kullanımına uygun bir cihaz seçmelisiniz. Cihazınız için ayırabileceğiniz alan ne kadar?

Belki de baskı cihazınızın fazla yer kaplamasını istemezsiniz. Buna benzer tüm ihtiyaçlarınızı Yazıcı fotokopi hizmeti almadan önce belirlemelisiniz. Eğer tam olarak karar veremiyorsanız ihtiyacınızı belirlerken de yanınızdayız.

Bu aşamadan kaçınmanız gerekenlerden biri maliyeti düşürmek için ihtiyacınızı karşılamayacak ve sizi uzun vadede zarara sokacak ürünü kiralamaktır. Yapılan bir diğer hata ise düşünmeden yapılan harcamadır. Vakit kaybetmek istemeyen ve pahalı olan işe yarar fikriyle hizmet alan kullanıcılar sık sık bu hataya düşmektedir.

Yazıcı fotokopi kiralarken yapılacak en iyi şey profesyonellerle çalışmaktır. İhtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak sizleri doğru yönlendirecek profesyonellerle çalışmak verdiğiniz en iyi karar olacaktır. KRY Bilgi Teknolojileri ihtiyacınız olan profesyonelliği sunmak için hizmetinizde.

Mutlaka Okumalısın !  Toner Dolumu Hizmeti

yazici-kiralama-butcenizi-belirleyin

2. Bütçenizi Belirleyin

Yazıcı fotokopi kiralama hizmeti için ne kadar bütçe ayırabileceğinizi belirleyin. Sonuç ne olursa olsun baskı maliyetinizin %30 oranında azalacağını unutmayın. Kısa süreli ya da uzun süreli kiralama hizmetinde bütçenize uygun ürünlerle hizmetinizdeyiz.

Kaliteyi uygun fiyata sunma politikamız hem sizleri hem bütçenizi memnun edecek. KRY Bilgi Teknolojileri ile kaliteye çuvalla para dökmenize gerek yok.

kaliteden-odun-vermeyen-yazici-kiralama

3. Kaliteden Ödün Vermeyin

Hiç kimse kullanamayacağı bir ürün için zahmete girmek istemez. Ancak bazen yanlış tercihler yapmak kullanışsız ürün için bizleri gereksiz zahmete sokar. Yanlış yapılan bir tercih ekstra stres olarak bize dönebilir.

Diyelim kalitesinden emin olmadığınız bir firmayla yazıcı fotokopi kiralama hizmeti için anlaştınız. Cihaz elinize geçtikten sonra kalite sorunları sebebiyle fazladan masrafa girebilirsiniz. Kalitesiz ürünün bakımı için de ilgilenmek cabası! İşte böyle hikayelerle pişman olmamanız için firmamız yanınızda. KRY Bilgi Teknolojileri ile kaliteyi seçtiniz.

Yazıcı Kiralama İstanbul

Milyonlarca kişinin yaşadığı ve binlerce firmanın çeşitli konularda hizmet verdiği şehir İstanbul’da doğru hizmete ulaşırken kafanız birazcık karışabilir. Ama endişelenmenize gerek yok, güvenle hizmet alabileceğiniz firmamız 3kiralama işlemleriniz için sizleri bekliyor. Merkez ofisi İstanbul Kartal’da bulunan firmamızla İstanbul’un her yerinden kiralık yazıcı için bize ulaşabilirsiniz.

sayfa-basi-yazici-kiralama

Sayfa Başı Yazıcı Kiralama

Sayfa başı yazıcı kiralama hizmeti de bu anlamda sağlanan hizmet portföyü içerisinde önemli bir kısımdır. Öyle ki birçok kurumsal oluşum, günlük çıktı ihtiyacını minimum masraf kalemi üzerinden ilerletmeyi arzu eder. Bu durumda sayfa başı hizmetler, kurumsal yazıcı kiralama hizmetleri bünyesinde ekonomik anlamda makul bir çözümdür.

Bu hizmet opsiyonunda fiyatlandırma, sayfa başına olacak şekilde gerçekleştirilmektedir.

Ofis Yazıcı Kiralama

İstanbul içerisinde yer alan ofisler ve kurumsal alanlarda, sektörün ne olduğu fark etmeksizin yazıcı kiralama hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır. Keza kurumlar araları iletişimin ve resmi işlerin aksamadan ilerlemesi hususunda kiralık yazıcı tercih edilen bir opsiyondur.

Hizmet kapsamında ihtiyaçlarınıza uygun olarak siyah-beyaz ya da renkli yazıcı kiralama seçeneklerini talep edebilirsiniz. Uygun fiyatlardan ve fırsatlardan yararlanmak için yazıcı kiralama İstanbul Anadolu Yakası hizmetimizi seçebilirsiniz.

Yazıcı Fotokopi Kiralama Hizmeti Fiyatları

Yazıcı ve fotokopi kiralama hizmeti almaya karar verdiniz ve piyasa araştırması mı yapıyorsunuz? Şanslısınız ki alanında öncü firma KRY Bilgi Teknolojileri ile karşılaştınız.

Araştırma yapmak için daha fazla yorulmanıza gerek kalmadı. Merkezi İstanbul’da olan firmamızla fotokopi kiralama hizmetinde uygun fiyatlarla yanınızdayız. Hizmet sunduğu kullanıcılarla uzun ömürlü çalışma misyonunu sürdüren firmamız sayesinde ödemeleriniz için endişe etmeyeceksiniz.

Ofisinizin ihtiyaçları için uygun olan baskı cihazına göre işinize yarayacak ürünü birlikte tespit edelim. İhtiyaçlarınıza göre yapacağınız ödemenin fiyat aralığı da kesinleşecektir. Sizin için en uygun ürünü en uygun fiyata kiralamak için doğru adrestesiniz.

yazıcı satınalma kiralama karar verme

Yazıcı Fotokopi Kiralamak mı, Satın Almak mı?

Ofislerin demirbaşları haline gelen yazıcı fotokopi gibi baskı cihazlarıyla işimiz kolaylaşıyor. Her türlü baskı işlemini çok uzağa gitmeden, kendi ofisinde gerçekleştirmek isteyenler ilk iş olarak bir baskı cihazı edinmektedir.

Mutlaka Okumalısın !  Yazıcı Tamiri Hizmeti

Yazıcı fotokopi hizmetine ofisinizde ulaşmanın iki yolu var:

  • Yazıcı Fotokopi Kiralama
  • Yazıcı Fotokopi Satın Alma

Eğer uzun vadeli, ömürlük bir çözüm istiyorsanız ve bütçenizi buna göre belirlemişseniz yazıcı fotokopi satın alma sizin için doğru seçenek olacaktır. Ancak isteğiniz, süresi belirli bir hizmete sahip olmaksa yazıcı fotokopi kiralama hizmetimiz sizleri bekliyor. İstediğiniz süreyle yazıcı fotokopi cihazlarımızı kiralık olarak sizlere teslim ediyoruz.

Çeşitli Markalarda Yazıcı Kiralama

Emektar baskı cihazınızı değiştirmek istiyor ancak yüksek maliyet gibi nedenlerle bunu erteliyor musunuz? Ya da ofisinizi yeni kurdunuz ve doğru maliyet hesabıyla hareket etmek istiyorsunuz. Belki de satın almak yerine kiralamanın sizin ve ofisiniz için da ha yararlı olacağını biliyorsunuz. Tüm bu düşünceler sizi doğru adrese taşıdı. KRY Bilgi Teknolojileri ile birçok farklı markayla yazıcı kiralama hizmetini sürdürüyoruz.

hp yazıcı kiralama

HP Yazıcı Kiralama

Eminiz kabaca bir maliyet hesabı yaptığınızda dahi yazıcı kiralamanın ne kadar avantajlı olduğunu görmüşsünüzdür. Böylece yazıcı kiralamaya karar vermiş ve hatta cihazınızın markasını dahi belirlemiş olabilirsiniz. HP markası da kiralık yazıcılar için sıklıkla tercih edilen ürünlere sahip.

Eğer ofisiniz için en uygun HP yazıcıyı nereden bulacağınızı düşünüyorsanız adres belli: KRY Bilgi Teknolojileri.

canon yazıcı kiralama

Canon Yazıcı Kiralama

Yazıcı deyince akla gelen bir diğer marka da Canon. Canon yazıcılarına kiralayarak sahip olmanız KRY Bilgi Teknolojileri ile sandığınızdan daha kolay.

Eğer sizi yarı yolda bırakmayacak, bütçe dostu bir ofis yardımcısı arıyorsanız Canon yazıcı kiralamak için vakit kaybetmeyin. Sizi, istediğiniz özelliklere sahip Canon yazıcılarla uygun fiyata buluşturuyoruz.

kyocera yazıcı kiralama

Kyocera Yazıcı Kiralama

Bir Japon markası olan Kyocera, cep telefonundan dijital görüntüleme ürünlerine; lazer yazıcılardan güneş pillerine pek çok farklı ürünle hizmet vermektedir. Kyocera yazıcılarıyla ise çıktı almak, renkli fotokopi işlemleri yapmak, tarama yapmak tek bir ürünle mümkün.

Ofisinizin en gözde cihazı olacak Kyocera yazıcılarına, KRY Bilgi Teknolojileri ile ulaşabilirsiniz. Size en uygun Kyocera yazıcılar kiralık olarak KRY Bilgi Teknolojilerinde.

Sık Sorulan Sorular

İstediğim süreyle yazıcı fotokopi kiralayabilir miyim?

Ofisiniz için en uygun zamanlamayı ve ödeme planını çıkararak yazıcı fotokopi kiralamanız mümkün. Farklı sürelerle yazıcı fotokopi kiralama hizmeti ile ilgili firmamızla anlaşabilirsiniz.

Kiralama süresi dolduktan sonra aynı cihazı kullanmaya devam edebilir miyim?

Yazıcı fotokopi kiraladıktan sonra hizmet süresi dolsa dahi aynı cihazı kullanmaya devam edebilirsiniz. Kiralama anlaşmasında yapılacak yeni bir düzenlemeyle cihazı değiştirmeye gerek kalmadan hizmet almaya devam edebilirsiniz.

Yazıcı ve fotokopi kiralarken cihazın teslimat süreci nasıl işliyor?

KRY Bilgi Teknolojileri kiralama hizmeti sunduğu ofisler için cihazların kurulum hizmetini de sunmaktadır. Arzu ettiğiniz baskı cihazını KRY Bilgi Teknolojileri ile kiraladıktan sonra sizler için cihazı ofisinize taşıyıp kuruyoruz. Tüm taşıma ve kurulum hizmetleri profesyonel ekipler tarafından gerçekleştirilmektedir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top